Magdalena Lubura: Ljepotica iz Trebinja

Ljepota mora imati svrhu, a unutarnja je najvažnija

15.08.2017.
u 08:00

  Magdalena Lubura pobijedila je u Talk showu izbora ljepote Miss Earth BiH ovog ljeta i smatra se jednom od najvećih nada manekenstva u ovoj zemlji. Podrijetlom je iz Trebinja, a živi u Istočnom Sarajevu, turistički je tehničar, aktivno priča engleski jezik, a manekenstvom se bavi od pete godine, piše Večernji list BiH. Također je zovu i za snimanje spotova, a ima i iskustvo glume u igranom filmu. Budući da je poznato da djevojke iz BiH ostvaruju vrhunske rezultate na svjetskim i domaćim natjecanjima ljepote, upitali smo Magdalenu na početku razgovora za “Večernji list” kako komentira tu činjenicu. - Kao što ste i rekli, mnoge djevojke iz BiH postižu sjajne rezultate kako na domaćim tako i na svjetskim izborima ljepote. Postižući takve uspjehe pruža im se prilika za poslom, a samim time one predstavljaju i svoju državu, što je osobito vrijedno istaknuti, govori nam lijepa manekenka koja je i sama uspješno krenula u ove vode. - Manekenstvom se bavim od pete godine. U međuvremenu sam trenirala džudo. Također, stalno treniram, idem u teretanu, na fitnes, a radim treninge i u prirodi. Bez obzira, bavite li se modelingom, tj. poslom koji zahtjeva lijep izgled žene, zdravlje mora biti na prvom mjestu. Jako se trudim, uporna sam kako u svijetu modelinga tako i mnogim drugim stvarima, jer želim uspjeti i ostvariti svoje ciljeve. Nikad ne gubim nadu! Naravno, ima uspona i padova, a na svakom padu učim, radim na tome da popravim nešto. Koliko god ovaj posao zahtijevao odricanja, ako to uistinu radimo jer to volimo onda nije toliko teško. Ali, naravno, sve u granicama normalnog - govori Magdalena za “Večernji list”. O uzorima u svijetu ljepote kazala je sljedeće: - U svijetu ljepote imam dosta uzora, prema tome, primjer mi je netko tko me inspirira da radim na sebi, i ako imam nekih pogreški, radim na tome da ih ispravim. Izvan manekenstva i tog svijeta, moji uzori su obitelj i prijatelji koji me podržavaju i daju mi snagu. Ističe i kako je kad je ušla u svijet ljepote i glamura i manekenskih pisti imala dosta veliku tremu. - I mislim da je to normalno, ali s vremenom, kako sam odrastala i sazrijevala, toga više nema. Volim pistu, prepustim se tome - govori kroz smijeh ova simpatična djevojka. Po struci je turistički tenhičar, što joj je zbog engleskog i drugih stranih jezika olakšalo i manekenski posao.

- Dobar mi je to temelj i za mnoge druge poslove. Engleski jezik je jako važan i govorim ga. Razmišljam upisati turistički ili kriminalistički fakultet, ili pak nešto treće, govori nam Magdalena. Magdalena, za razliku od brojnih svojih vršnjaka danas, koji s 18 godina gledaju pesimistično na svijet, na isti taj svijet gleda pozitivno, uporno radi i nikad se ne predaje. - Želim sebi stvoriti nešto u životu, trudim se i nadam da će se sve to jednog dana isplatiti. Potrebno je imati stav, karakter i svoje ja. Potrebno je obrazovati se, poštovati druge, a ljepotu, nju treba imati sa svrhom jer, osim vanjske, moramo imati i onu unutarnju ljepotu i činiti ljudima dobro, govori nam uspješna sudionica izbora Miss Earth u BiH. Dosta toga je ostvarila i stoga je poslala poruku mladima. - Poručujem svima da imaju vjeru u sebe, da vole svoje i poštuju tuđe i bore se za sebe, svoju obitelj, prijatelje... ne budite ovisni o bilo kome, ne budite ljubomorni ili zlobni jer to donosi samo propast. Mnogo je bolje i ljepše biti nasmijan, pozitivan i vedar, kazala je za kraj Magdalena Lubura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?