Poruka prosvjednicima

Liječnik Jasmin Hamžić poslao poruku prosvjednicima i teoretičarima zavjere

prosvjednica zagreb covid
29.11.2020.
u 12:18

Liječnik s Rebra Jasmin Hamžić osvrnuo se na svojem Twitter računu na prosvjede koji su se održali jučer u brojnim hrvatskim gradovima. Podsjećamo, inicijativa Prava i sloboda pozvala je građane da izađu kako bi izrazili svoje protivljenje novim mjerama koje su stupile jučer na snagu, te koje će trajati do 21. prosinca. 

- Evo bas sam imao jednu pacijenticu mladu kao teta sa prosvjeda, 38 godina, ima COVID, dobila i moždani (jer COVID povećava sklonost trombozi), tako da ova teta ima pravo, umiru samo stari i bolesni - navodi se u statusu dr. Hamzića u kojem se pozvao na jednu od najčešćih teorija o koronavirusa, a to je da umiru samo stari i bolesni. 

Na prosvjedima u brojnim hrvatskim gradovima nije bilo puno ljudi. Međutim, itekako su jasno izrazili svoje nezadovoljstvo s novim mjerama donesenima zbog izuzetno loše epidemiološke situacije u zemlji.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?