nakon glasovanja

Kordić: Očekujem dobru izlaznost, moji Mostarci poželjeli su izbora

Fena
20.12.2020.
u 10:08

Kandidat HDZ-a BiH za mostarskog gradonačelnika Mario Kordić glasovao je u nedjelju na izborima za Gradsko vijeće Mostara.

- Nakon 12 godina konačno Mostarci i Mostarke imaju pravo birati. Čudno je da 12 generacija nije moglo u svom gradu glasati niti biti biran. Sretan sam da je predizborna kampanja prošla u poprilično dobro tonu - kazao je Kordić novinarima.

Tijekom kampanje uglavnom se razgovaralo o komunalnim problemima, manje o političkim temama, kazao je Kordić te je dodao kako se nada da će tako biti u novom Gradskom vijeću, odnosno da će se vijećnici baviti stvarnim problemima grada Mostara, prenosi Fena.

- Očekujem dobru izlaznost i imam osjećaj da su se moji Mostarci poželjeli izbora i mogućnosti biranja. Poruke kroz kampanju bile su takve da su ljudi prepoznali da treba izaći, da se radi o njihovoj sudbini i da trebaju izaberu najbolje ljude koji će se baviti njihovim problemima - kazao je Kordić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?