banjolučki biskup

Komarica: Ljudi, dođite u Banja Luku - tamo je Bleiburg

Franjo Komarica
17.05.2016.
u 20:35

Vjerujem da oni koji ne znaju mnogo o Bleiburgu da oni mogu iz neznanja govoriti nešto negativno, trebamo se svi truditi da upoznamo što više istinu, rekao je danas Franjo Komarica, banjolučki biskup, javlja Anadolija.

Odgovarajući na pitanja novinara o osudama koje su se mogle čuti u javnosti zbog njegovog odlaska u Bleiburg, Komarica je istaknuo i da je želio poručiti da se ne treba ići u Bleiburg, jer "mi smo ovdje Bleiburg". 

"Ljudi, što vi govorite ovdje, dođite u Banja Luku pa vidite tamo Blajburg, gdje su Banjolučani, zašto su oni pobijeni zašto je njima oduzeto pravo na legitimaciju, na svoj identitet. Gdje su Banjolučani? Nemaju pravo na svoje rodno mjesto, to je Bleiburg za mene. Ne dajem oprosta nikome. Onaj tko osuđuje pokazuje svoje pravo lice, trebamo skinuti te maske, previše dugo nosimo te maske, necivilizirane nehumane maske", rekao je Komarica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije