KAKVA STE OSOBA?

Koji dio tijela prvi perete pri tuširanju? To otkriva kakav vam je karakter

Shutterstock
14.11.2019.
u 09:25

Znate li da podsvjesno birate koji dio tijela ćete prvi oprati prilikom tuširanja? To govori o tome koji vam je dio tijela najvažniji, a to govori o vašem karakteru.

Ako prvo perete lice to znači da vam je vrlo važno kako vas drugi percipiraju i što misle o vama. To znači i da lako postajete frustrirani  i anksiozni zbog tuđeg mišljenja. 

Perete li prvo pazuhe, to znači da ste vrlo omiljeni u društvu i da imate puno prijatelja. Poznati ste po tome da ćete biti uz prijatelje i u dobru i u zlu. 

Krećete li od ramena i vrata, to je pokazatelj da ste vjerojatno predani radnik i da možete radom ostvariti sve svoje ciljeve. Prsa - Ako je ovo dio tijela koji prvi perete, to znači da se osjećate vrlo dobro u svojoj koži. 

Intimni dijelovi - Iako može zvučati čudno, ali ako prvo posegnete za svojim intimnim dijelovima to pokazuje da ste zapravo rezervirana i sramežljiva osoba. Ljudi se u vašem društvu osjećaju ugodno i pozitivno. 

Ako prvo perete ruke i noge, to znači da ste osoba koja je vrlo "prizemljena". Doživljavaju vas kao vrlo pristojnu i ugodnu osobu. 

Leđa su prvi dio tijela koji perete? To je područje kralježnice i gdje se nalaze živci i pokazuje da ste vrlo oprezna osoba i da teško vjerujete ljudima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije