grude

Kamioni lutaju “obilaznicom” u Grudama

dssfsf
Grude-online.info
10.03.2017.
u 14:30

Grudska južna “obilaznica”, vjerojatno jedina na svijetu koja nema ni početak ni kraj, često zadaje probleme stranim vozačima kamiona koji se na njoj zateknu, pišu Grude-online.info. 

Tako je bilo i jučer kada su u slijepoj “obilaznici” zalutala čak dva kamiona. Ovo nije prvi put da se vidi ovakav prizor.

Pretpostavlja se da su kamioni pošli na carinu, ali zbog loše signalizacije završili su na kraju puta gdje se nisu mogli okrenuti pa su morali voziti u rikverc nekoliko stotina metara.

Inače, Gruđani svoju “obilaznicu” čekaju već više od desetljeća, a o njoj se najčešće priča oko izbora. Ali pravog birača ne možeš slagati šest puta. Zato se u zadnje vrijeme sve manje priča o južnoj, a sve više o sjevernoj “obilaznici”.

Sad nam ne preostaje ništa drugo nego čekati sjevernu, a do tada će vjerojatno ona južna postati gradska ulica. Red bi bio da se zove “ulica Predizbornih obećanja”.

Bilo kako bilo, jedino što trenutno možemo napraviti je da savjetujemo vozače da zaobilaze južnu “obilaznicu”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?