ODLIČNE IDEJE

Kakvi su vam planovi za Valentinovo? Evo kako biste ga trebali provesti...

shutterstock
13.02.2022.
u 10:12

Valentinovo je sve bliže, a sigurni smo da mnogi još ne znaju kako ga provesti sa svojim boljim polovicama. Ponekad rutina odlaska na večeru u omiljeni restoran dosadi parovima, a ponekad samo nemaju ideja. Pomoći vam može astrologija, koja otkriva kako bi svaki horoskopski znak trebao provesti Valentinovo.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Osobe u znaku Ovna obično su pustolovne, pune hrabrosti, kreativnosti i optimizma. Najbolji put do srca Ovna je aktivnost koja zahtijeva hrabrost. Ovan je vrlo aktivan, otvoren i riskantan horoskopski znak. Biti pustolovan na Valentinovo ne samo da im potakne adrenalin, već se osjećaju povezanijima sa svojom boljom polovicom jer mogu raditi ono što vole s osobom koju vole. Imajući to na umu, idealna proslava Valentinova za ovaj vatreni znak mogla bi uključivati ​​penjanje, planinarenje ili možda čak nešto odvažno u spavaćoj sobi, kako piše Reader's Diegst.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Bik možda neće osjećati potrebu pretjerati s proslavom Valentinova. Bik voli da stvari budu jednostavne te je to horoskopski znak koji ima želju za stabilnošću, postojanu prirodu i otpor promjenama. Iako ovaj znak voli stvari odvijati polako i postojano, to ne znači da Bik ne želi učiniti nešto posebno na veliki dan. Zapravo, Bikovi se vole prepustiti, ali uglavnom kod kuće. Proslavite ugodnu noć uz vatru uz šalicu čaja, čokoladu i mekanu dekicu.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Idealna proslava Valentinova za Blizance je ona na kojoj mogu koristiti svoj um i učiti. Ovaj znak voli biti iznenađen, a bez obzira na to provodi li ovaj dan s prijateljima, nekom značajnom osobom ili solo, Blizanci će htjeti proslaviti izletom u muzej, pješačenjem ili čak uz odličan dokumentarac. Ako se pitate što nabaviti svom značajnom drugom Blizancu, ne možete pogriješiti s knjigama, filmovima ili zagonetkama - što stimulira njihov um i nudi im priliku za učenje.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Rakovi su najsretniji kada se brinu za druge pa je najbolji način da ovaj horoskopski znak proslavi Valentinovo učiniti nešto što omogućuje dvosmjernu uzajamnost. Jedan od načina na koji Rak voli pokazati svoju ljubav i poštovanje je kroz kuhanje. Odaberite recept i zajedno napravite večeru. Zajedničko kuhanje obroka omogućuje im da zadovolje svoju želju za brigom, a istovremeno budu zbrinuti.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Kada bi postojao znak koji bi cijelo Valentinovo proveo u spavaćoj sobi, to bi bio Lav. Vatreni Lavovi vole užitak, radost i zadovoljstvo. Općenito, ono što zapali srce Lava najbolji je način da proslavite Valentinovo. 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Djevice privlače aktivnosti u kojima mogu biti od koristi. To znači da biste umjesto uobičajene proslave uz večeru trebali provesti dan volontirajući ili pomažući drugima. Tražite nešto više utemeljeno na odnosima? Pravi izbor moglo bi biti pohađanje radionice za parove. Naime, Djevice se bave osobnim rastom i razvojem, neprestano nastojeći biti najbolja moguća verzija sebe.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vage traže ravnotežu, sklad i pravednost iznad svega, a na Valentinovo nije ništa drugačije. Planirajte svoje savršeno Valentinovo zajedno sa svojim prijateljem ili partnerom, zajedno stvarajući dan koji će jednako uvažavati obje vaše želje. Vage vole sve u vezi s bezvremenskom tradicijom Valentinova, tako da ne možete pogriješiti u proslavi uz finu večeru, čokolade i ruže.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Škorpione ne zanima površna strana stvari. Ovo čini Valentinovo izvrsnom izlikom da ojačate veze s voljenima i upoznate ih na dubljoj razini. Uzmite teme koje izazivaju dublji razgovor i upoznajte svog partnera na intimnoj razini. Romantična večera također je sjajna ideja za Škorpiona, sve dok ne preskočite razgovor i dopustite sebi da se zaista otvorite jedno drugome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije