tako lako

Jednostavan trik s ledom s kojim ćete se riješiti boli

27.04.2017.
u 20:00

Ovo je način kojim su se koristili u kineskoj medicini godinama. Temelji se na činjenici da da se na vratu, odmah ispod glave, nalazi točka koje Kinezi nazivaju 'Feng Fu' ili 'sklonište vjetra'.

Često zanemarujemo svakodnevne bolove koji nisu toliko jaki da bismo zbog njih posjetili liječnika. Ali mogu nam itekako narušiti svakodnevnicu i uzrokovati probleme u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. 

Dobra vijest je da se bolova možemo riješiti na jednostavan način, samo koristeći malo leda. Ovo je način kojim su se koristili u kineskoj medicini godinama. Temelji se na činjenici da da se na vratu, odmah ispod glave, nalazi točka koje Kinezi nazivaju 'Feng Fu' ili 'sklonište vjetra'. Evo kako možete ublažiti bolove djelovanjem leda na područje vrata gdje se vrat i glava spajaju. 
Sve što vam treba jes ledena kocka i marama ili vrećica. Lezite na trbuh i stavite ledenu kocku na Feng Fu točku 20 minuta. Možete vrećicu i zavezati maramom oko vrata što vam omogućuje da se krećete i normlano obavljate svoje aktivnosti doko vam je led i dalje na vratu.

Ako redovito stavljate led na opisan način, tijelo će se osjećati pomlađeno, spriječite ćete neke bolesti, prema vjerovanju kineske medicine, a trebali biste biti i općenito zdraviji i snažniji. Za bolje rezultate, led stavljajte dva puta na dan, jednom ujutro natašte i prije spavanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?