Imamović se bori na tlu Sirije

Jedan od najtraženijih terorista će biti uhićen čim kroči u BiH

BiH,uhitili vehabije
Foto: screenshot/youtube
27.09.2014.
u 23:42

Imamoviću je centar iz Beča dao zadatak da ujedini sve vehabije iz BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i sa Kosova koji ratuju u Siriji

Vehabijski vođa i osnivač vehabijskih zajednica u Gornjoj Maoči i Gornjoj Dubnici Nusret Imamović, koji se nalazi na ratištu u Siriji i kojeg je State Department stavio na listu najopasnijih svjetskih terorista, bit će uhićen čim se pojavi u BiH.

U Agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) naveli su da je Imamović već duže vrijeme pod istragom i da raspolažu informacijama da se od prosinca prošle godine nalazi na sirijskom ratištu.

Glasnogovornica SIPA-e Kristina Jozić kaže da imaju obavještajne podatke da Imamović sudjeluje u oružanim sukobima u Siriji.

"Ako se vrati u BiH, SIPA će u suradnji s Tužiteljstvom poduzeti zakonom predviđene mjere. Radi prevencije i dokazivanja kaznenih djela terorizma, stalno prikupljamo obavještajna saznanja o tome", kazala je Jozić, a prenosi Glas Srpske.

Imamovića je State Department stavio na listu deset posebno označenih terorista zbog njegovog angažmana u Siriji. Sva njihova imovina u SAD bit će blokirana, a američkim državljanima zabranjeno je da surađuju s njima i da im pomažu. Imamoviću je centar iz Beča dao zadatak da ujedini sve vehabije iz BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i sa Kosova koji ratuju u Siriji.

Komentara 2

BE
bendz
05:31 28.09.2014.

Ali elitisti rokaju svijet u glavu s ovim Vehabijama i ISIL-om.Princip da se stvori kriza, napravi opozicija, i onda se preko SAD kao udarne pesnice intervenise NATO-om .Al Quaeda je istrosena roba za propagandu , treba nova za izvodjenje radova NSP (NWO).

DU
Deleted user
09:43 28.09.2014.

Vratice se taj u crnoj plasticnoj vreci.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije