Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Jandroković objavio golišavu fotografiju: 'Klaun Milanović kaže da nemam mišića. Prosudite sami'

"On je jedan nametnuti stranački dodvorica koji pokušava glumiti, ali je ustvari nasilnik bez mišića, jedan običan nasilnik”, rekao je Milanović o Jandrokoviću
13. svibnja 2021. u 16:30 1 komentara 206 prikaza

HDZ-ov predsjednik Sabora, Gordan Jandroković, na Facebooku je objavio svoju arhivsku golišavu fotografiju i pritom odgovorio predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.  

"Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami...", napisao je Jandroković u opisu fotografije. 


Podsjetimo, Zoran Milanović danas je u Zaboku opet komentirao aktualnosti oko Vrhovnog suda i izbora čelne osobe u toj najvišoj pravosudnoj instituciji.  

Novinari su ga upitali kako komentira izjavu Gordana Jandrokovića koji je rekao da će sigurno doći i do trećeg javnog poziva za predsjednika Vrhovnog suda.  

“Tko je on da to može reći? On može nekažnjeno počiniti i kažnjivo djelo, ali tko je on da to kaže? Je l’ on to raspiruje, on je jedan nametnuti stranački dodvorica koji pokušava glumiti, ali je ustvari nasilnik bez mišića, jedan običan nasilnik”, rekao je Milanović.

Milanović nije poštedio ni premijera Andreja Plenkovića i HDZ. 

"Ovdje imamo pokušaj difamacije na temelju delikta mišljenja i analitičkog uma. E pa, nisu svi na razini kritičkog uma Šeksa i predsjedništva HDZ-a. Postoje ljudi koji misle, čitaju i analiziraju. Ovo je borba za izbor kvalificirane izvrsne osobe na čelu Vrhovnog suda koju se želi minirati pod svaku cijenu. Žele Zlatu Đurđević dovesti u vezu s lex Perković, spornim zakonom od prije deset godina. To je laž”, kazao je Milanović. 

Na pitanje prodaje li on boze, kako je rekao jučer  Plenković, Milanović je odgovorio: ”On je krkao boze i gusti se šlagom, a ja sam pio pivo i viski. I kremšnite je krkao.”