VRATIO SE BIVŠOJ

Ja sam u njega zaljubljena, a on je sa mnom samo zbog seksa...

Shutterstock
14.11.2018.
u 18:43

Otkrila je i kako mu je priznala za svoje osjećaje, no on se vratio bivšoj djevojci.

Da život zaista može imati čudne puteve, uvjerila se i jedna 25-godišnjakinja, koja živi s ocem svog jednogodišnjeg sina, no zaljubila se u drugog. 

Otkrila je to u anonimnom pismu za The Sun u kojem moli pomoć psihologinje i stručnjakinje za veze, Deidre, da joj pomogne savjetima kako navesti drugog muškarca da se zaljubi u nju, a koji je trenutno zaisnteresiran samo za seks s njom.

Otkrila je i kako mu je priznala za svoje osjećaje, no on se vratio bivšoj djevojci. Nakon što je prekinuo opet s njom, ponovno se našao u društvu ove anonimne majke. Nakon toga ponovno ju  je odbacio.  

Deidre joj je odgovorila kako ne možemo nekoga natjerati da promijeni osjećaje, no možemo promijeniti kako se mi s time nosimo.

Djevojci je savjetovala da pokuša spasiti vezu s djetetovim ocem, a ako ni to ne funkcionira, da se udalje jedno od drugog, no da svakako ocu djeteta dozvoli da ga viđa redovito te da ljubav pronađe negdje drugdje.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?