Poruke

Izetbegović: Sva tri naroda moraju bolje živjeti, moramo zadržati mlade ljude

Bakir Izetbegović
17.09.2021.
u 20:36

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović je danas u Goraždu, upitan o eventualnoj blokadi financiranja institucija BiH od 1. listopada ako do tada ne bude donesena odluka o privremenom financiranju, kazao da će plaću svi primiti i početkom listopada te da "imamo još nekih 45 dana da rješavamo tu stvar".

- Mislim da će se ovi inati ohladiti u međuvremenu. I ovo što Milorad Dodik radi ne bi bilo prvi, nego stoti put da se neke stvari kažu u ljutnji, u inatima, pa da se onda ipak racionalno postupi - kazao je Izetbegović, komentirajući Dodikovu izjavu da su spremi novci za isplatu onih koji iz RS rade u državnim institucijama.  

Izetbegović je dodao da je ovo je jedna slijepa ulica, politika koju u ljutnji vodi Dodik i njegova stranka.

- Ja sam na vezi s nekim ljudima u SNSD-u i oni očekuju da to sve skupa stane i mi ih ohrabrujemo u tom smjeru, da to sve skupa stane, da se stvari smire, da pružimo jedni drugima ruku, da stabiliziramo stvari u BiH. Da pomognemo ovome narodu i jednom i drugom i trećem i zajedničkom, da lakše živi u ovoj zemlji, s manje napetosti, da mladi ljudi ne razmišljaju da odu, da ne odlaze iz BiH - kazao je Izetbegović te dodao da ovakve politike nisu dobre za ovo sve što je kazao.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
15:00 18.09.2021.

Izetbegović je pojam poštenja ali u KPZ Zenica. On i kad klanja netreba mu vjerovat da i tad nebi nešto dvosmisleno uradio ili da ne laže.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?