Izetbegović primio Kasmana

Izetbegović dobio poziv iz Malezije za sudjelovanje na dvije međunarodne konferencije

Bakir Izetbegovic
25.04.2016.
u 16:33

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je veleposlanika Malezije u BiH Anuara bin Kasmana.  U srdačnom razgovoru sugovornici su se složili da su bilateralni odnosi dviju zemalja veoma dobri, te da treba raditi na daljnjem razvijanju svih vidova suradnje BiH i Malezije.

Veleposlanik Bin Kasman uručio je predsjedatelju PBiH Izetbegoviću pozive iz Malezije za sudjelovanje na dvije važne međunarodne konferencije. Premijer Malezije Mohd Najib pozvao je predsjedatelja Izetbegovića na međunarodnu konferenciju „Blue Ocean: Transformacija država putem kreativnosti i inovacije“, koja će biti održana u Putrajayi. 

“Blue Ocean” je strateška vizija koju su razvili stručnjaci ugledne poslovne akademije INSEAD, W. Chan Kim i Rennee Mauborgne, a Malezija odlučila primijeniti kao državnu razvojnu strategiju na svim razinama vlasti.

Predsjednik fondacije WIEF – Svjetskog islamskog ekonomskog foruma, Tun Musa Hitam, pozvao je predsjedatelja Predsjedništva BiH Izetbegovića da početkom kolovoza u Džakarti sudjeluje na dvanaestom sastanku WIEF-a, čija će noseća tema biti „Decentraliziranje rasta i osnaživanje biznisa budućnosti“. WIEF već godinama djeluje s ciljem širenja poslovnih mogućnosti u okvirima muslimanskog svijeta, ohrabrujući projekte u kojima profitiraju širi slojevi društva.

Predsjedatelj PBiH Izetbegović zahvalio se na uručenim pozivima, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije