tijekom svibnja

Inspektori izdali 128 prekršajnih naloga taksistima

taxi
06.06.2016.
u 11:20

Prometni inspektori Županijske uprave za inspekcijske poslove Sarajevske županije su od 1. do 31. svibnja izvršili 305 inspekcijskih nadzora u oblasti taksiprijevoza - potvrdila je Feni glasnogovornica ove uprave Vildana Bosno.

Također je naglasila da su u postupku obavljenih nadzora u tom razdoblju izdali 128 prekršajnih naloga u iznosu od 65.450 KM.

- Radi utvrđenih nedostataka inspektori su iz prometa isključili četiri vozila, donijeli pet rješenja, te podnijeli četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka u nadležnom sudu - istaknula je.

Prema zbirnim podacima mjesečnih izvješća Inspektorata prometne i cestovne inspekcije od početka ove godine, naglasila je, u oblasti taksiprijevoza, izvršeno je  1.640 inspekcijskih kontrola, izdano 712 prekršajnih naloga u iznosu od 367.250,00 KM, te 21 vozilo isključeno iz prometa. 

Također je istaknula da su građani ozbiljno shvatili najavljena upozorenja inspekcijskih organa o izricanju novčanih sankcija zbog korištenje usluga ilegalnih prijevoznika. To je, kazala je Bosno, doprinijelo i da se stanje u ovom segmentu inspekcijskog nadzora znatno poboljša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?