Pravo otkriće

Imate li ga u kupaonici? Ovo je šampon koji će očistiti i učvrstiti kosu, a cijena mu je odlična!

07.02.2021.
u 14:20

Bez obzira na široku ponudu proizvoda za njegu kose, nije nimalo jednostavno pronaći onaj idealan proizvod koji će odgovarati našem vlasištu, a istovremeno njegovati kosu da ona bude čvrsta, sjajna i njegovana. Jedan od ključnih proizvoda za njegu kose je i kvalitetan šampon, a u posljednje se vrijeme sve više govori o šamponu za kosu od koprive. Njezina ljekovita svojstva poznata su još od davnina, a posebno je djelotvorna za kosu pa u nastavku donosimo nekoliko razloga zbog kojih trebate dodati šampon od koprive u svoju rutinu njege kose, piše DIVA.

Kopriva sadrži vitamin C i smatra se jednom od najljekovitijih biljaka na svijetu pa je šampon od koprive zaslužan za poticanje rasta kose, ali sprječavanje njezinog opadanja, kao i sposobnost da kosa, redovitim korištenjem šampona, postaje čvršća i snažnija. Ako šampon za kosu koristite redovito, brzo ćete primijetiti kako je kosa iznimno čista, a razlog za to krije se i u činjenici da kopriva regulira stvaranje sebuma, odnosno lučenje ulja pa će kosa, nakon određenog vremena, biti sve manje masna, zahvaljujući svojstvima koja pomažu u uklanjanju toksina koji izazivaju veće lučenje sebuma. 

Još je od davnina poznato da koprivapotiče cirkulaciju te jača folikulu kose, a samim time sprječavanja lomljenje te, u konačnici, i ispadanje kose. Nakon redovite upotrebe, primijetit ćete da kosa postaje sjajnija i gušća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije