prognoza

Iduća tri dana promjenljivo vrijeme, temperature oko 30 stupnjeva

29.06.2017.
u 10:42

U Bosni i Hercegovini danas će biti vjetrovito. Dio prijepodneva pretežno oblačno sa lokalnim pljuskovima i mogućom grmljavinom u zapadnim područjima BiH, zatim se očekuje razvedravanje u drugoj polovini dana.

U većem dijelu Bosne će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar umjeren i jak južnog i jugozapadnog smjera. Poslijepodne vjetar će oslabiti. Najviša dnevna temperatura zraka između 27 i 33 stupnja.

Sunčano vrijeme očekuje se u petak, uz malu do umjerenu oblačnost. Krajem dana se očekuje jače naoblačenje sa zapada koje će u noći na subotu uvjetovati kišu i pljuskove.

Više padavina u Krajini i sjevernim područjima. Vjetar ujutro slab južnog i jugozapadnog smjera. Sredinom dana vjetar umjerene jačine, a poslije podne ponovo slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 18, na jugu do 21, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 29 i 34 stupnja.

U Bosni i Hercegovini se u subotu u jutarnjim satima očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Tijekom dana umjerena oblačnost. Lokalno slabiji pljuskovi se očekuju u centralnim i sjevernim područjima. Vjetar slab, u Bosni sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka između 13 i 17, na jugu od 17 do 22, a najviša dnevna temperatura zraka između 25 i 30 stupnjeva. 

Oblačno vrijeme sa pljuskovima očekuje se u nedjelju. Više padavina u istočnim, sjeveroistočnim i centralnim područjima zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14, na jugu do 17, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26, na jugu od zemlje od 28 do 32 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?