sućut povodom smrti

Hrvatski generalski zbor: Bandić je bio uz branitelje

28.02.2021.
u 15:10

Hrvatski generalski zbor izrazio je sućut povodom smrti zagrebačkog gradonačelnika Milaana Bandića, koji je bio i počasni član Hrvatskog generalskog zbora.

"Gospodin Milan Bandić je iznimno cijenio hrvatske branitelje i u proteklih osam godina zajedno s drugim članovima Hrvatskog generalskog zbora uspješno sam s njim suradivao na zaštiti digniteta, na promicanju vrijednosti Domovinskog rata kao temelja moderne hrvatske države te na promicanju pozitivne percepcije javnosti o braniteljima", navodi se u brzojavu kojega je potpisao umirovljeni general zbora Pavao Miljavac.

Dodao je kako je Bandić sudjelovao u nizu stručnih predavanja i događanja te podržavao aktivnosti psihološkog i socijalnog podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja, članova njihovih obitelji i stradalnika Domovinskog rata.

"Gradonačelnik Milan Bandić se zalagao za promicanje hrvatskih nacionalnih, povijesnih, humanitarnih, socijalnih, kulturnih, odgojno-obrazovnih i znanstvenih vrijednosti i uvjerenja. Gospodina Milana Bandića je kao čovjeka karakterizirala neiscrpna radna energija te činjenje dobrog za Zagrepčanke i Zagrepčane, ali i brojne druge hrvatske krajeve", naveo je Miljavac.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?