mostar

Hadžović: Rad se uvijek prepoznaje, a najbolja postignuća nagrađuju

Hadzovic
27.05.2016.
u 13:33

Pedagoški zavod Mostar, u vremenu od 15.5. do 15.6.2016. godine, provodi zajedno s ravnateljima, prosvjetnim djelatnicima i učenicima, koji pohađaju nastavu na bosanskom jeziku, niz aktivnosti od kojih izdvajamo natjecanja učenika osnovnih i srednjih škola.

Učenicima, koji su u ovim natjecanjima ostvarili najbolje rezultate, u Narodnom pozorištu Mostar uručena su priznanja i nagrade, priopćeno je iz Vlade HNŽ.

Prije uručivanja nagrada, nazočne je pozdravila Sabaheta Bijedić, ravnateljica Pedagoškog zavoda HNŽ koja je govorila o radu Zavoda i provedenim aktivnostima u koje su uključena natjecanja učenika osnovnih i srednjih škola HNŽ, koji pohađaju nastavu na bosanskom jeziku.

Dr. sc. Rašid Hadžović, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa, koji je osobno nazočio ovom događaju, čestitao je ravnateljici Bijedić i svim djelatnicima Zavoda na svemu što rade kako bi obrazovni postupak bio što bolji i što kvalitetniji.

Posebne riječi zahvalnosti i čestitke, ministar Hadžović uputio je nagrađenim učenicima, ali i njihovim  učiteljima, nastavnicima i profesorima, jer su rezultati koje su ostvarili kruna njihova zajedničkog rada.

''Jedna mudra izreka kaže: „Nitko na svijetu nije jači od čovjeka koji zna“!

- Dragi učenici, neka upravo ovo bude vodilja svima vama u budućem radu, učenju, istraživanju i stjecanju najboljih saznanja te jačanju vaših kompetencija i sposobnosti. Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova“ – a vi ste svojim radom i rezultatima pokazali da imate svoje snove i da je vaš rad ogledalo vaših sposobnosti. Stoga mi danas čini posebnu radost pozdraviti vas u osobno i u ime Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ, te uputiti najsrdačnije čestitke', kazao je ministar Hadžović.

- Danas promoviramo učenike koji su pokazali znanje i osvojili priznanja u znanju na županijskim natjecanjima, ali i dodjeljujemo nagrade za ostvarene rezultate. Dragi naši učenici, vrijedni mladi članovi našeg društva, trebate znati da smo svi mi – i roditelji, i nastavnici, i škole, i predstavnici obrazovnih vlasti – ponosni na vas i vaš uspjeh. Trebate znati da se rad uvijek prepoznaje, a da se najbolja postignuća nagrađuju.
Želim vam poručiti da - bez obzira na to kojim poslom se budete bavili, za koje zanimanje se opredijelili, rezultati ne mogu izostati ako svoj posao radimo s najboljim i iskrenim nakanama te punim kapacitetima, činimo ga s voljom i dobrom', kazao je između ostalog u svom obraćanju ministar Hadžović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije