Bradara s Iliopoulusom

Grčka potpuno stoji na raspolaganju BiH na njezinom europskom putu

bradara
31.08.2016.
u 15:47

Budućnost BiH, kao i cijele regije, vidimo u EU. Iako smo davno prošli put ka članstvu, voljni smo vam pružiti svaku vrstu pomoći - izjavio je Iliopoulos

Predsjedateljica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara primila je veleposlanika Grčke u BiH Georgiosa Iliopoulusa, priopćeno je iz Doma naroda.

Razgovarano je o radu tog Doma, stanju u Federaciji BiH, odnosnima BiH i Grčke s naglaskom na mogućnosti dodatnog unapređenja, kao i europskom putu BiH.

Bradara je upoznala veleposlanika o strukturi i radu Doma naroda Parlamenta Federacije BiH koji je u proteklom razdoblju, kako je naglasila, bio faktor stabilnosti u Federaciji BiH.

Bradara je veleposlanika Grčke podsjetila na ključnu važnost europskog puta BiH. U tom kontekstu, predaju Zahtjeva za članstvo 15. veljače ocijenila je povijesnim datumom za BiH.

Veleposlanik Iliopoulos naglasio je kako Grčka potpuno stoji na raspolaganju BiH na njezinom europskom putu.

- Budućnost BiH, kao i cijele regije, vidimo u EU. Iako smo davno prošli put ka članstvu, voljni smo vam pružiti svaku vrstu pomoći - izjavio je Iliopoulos naglasivši kako je Grčka oduvijek bila prijatelj BiH.

Prijateljstvo BiH i Grčke, istaknuto je tijekom razgovora, ogleda se u veoma dobrim odnosima dviju država. No, prostora za unapređenje uvijek ima na svim poljima djelovanja i rada, gospodarskom, trgovinskom, kao i kulturnom, složili su se sudionici sastanka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije