SARAJEVU

Gospodarska komora Mostara jača veze s njemačkim partnerima

sastanak
28.02.2016.
u 13:09

Predstavnici Gospodarske komore Mostar posjetili Veleposlanstvo Savezne Republike Njemačke u BiH. - Izaslanstvo naše udruge primio je njemački veleposlanik u Bosni i Hercegovini, dr. Christian Hellbach. Zlatko Papac (predsjednik GKM-a), Vlado Jerkić (potpredsjednik GKM-a) i Jens Mueller (GKM stručnjak za ekonomski razvoj) predstavili su aktivnosti Komore te buduće razvojne planove. Naglašena je važnost strateške suradnje s privatnim udrugama u BiH i umrežavanja unutar međunarodne zajednice. Fokus rasprave bio je stavljen i na projekt unaprjeđenja strukovnog obrazovanja koji je jedan od prioriteta za Njemačko veleposlanstvo - navodi se u informaciji iz mostarske Gospodarske komore. 

Veleposlanik Hellbach je zahvalio Komori za stalne napore prema boljem prihvaćanju poduzetništva. Istaknuo je važnost organizacija kao što je GKM te nas ohrabrio kako još više artikuliramo zahtjeve privatnog sektora. GKM želi nastaviti uspješnu suradnju s Njemačkim veleposlanstvom posebice ekonomskim savjetnikom Frank Werner.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije