Jubilej

Glasilo Lovačkoga saveza HB "Hoop" proslavlja stoti broj

12.11.2015.
u 06:45

Osim događanja u lovstvu i tema vezanih uz njih, 'Hoop' ima i zanimljivih sadržaja o pčelarstvu, ribolovu, planinarstvu...

Sutra u Sportsko-rekreacijskom centru Čajuša u Kupresu, održat će se prigodna proslava u povodu izlaska Hoopa, glasila Lovačkog i Kinološkog saveza Herceg Bosne. Početak službenog dijela proslave počet će u 11 sati, a nakon čega će se nastaviti druženje i zabava, svakako uz obilje hrane i pića.

Prvi broj Hoopa je predstavljen 4. srpnja 1998. godine u Franjevačkoj galeriji u Širokom Brijegu, a nakon 17 godina svoga izlaska postao je jedan od vodećih glasila ovakvih sadržaja na ovim prostorima. Danas je ovo glasilo nerazdvojni dio Lovačkog saveza Herceg Bosne.

Iako tek sljedeće godine ovo glasilo postaje "punoljetno", svojim sadržajima od samog svoga početka pokazalo se kao iznimno ozbiljan kvalitetan list.

Osim događanja u lovstvu i tema vezanih uz njih, "Hoop" na svojim stranicama ima i zanimljivih sadržaja o pčelarstvu, ribolovu, planinarstvu, ali i svemu što zanima ljubitelje prirode.

U njemu će i ljubitelji dobrog zalogaja naći zanimljive recepte i male tajne gastronomije. Nisu zaboravljeni ni ljubitelji dobrog vica i križaljke.

Da će ovaj list doživjeti i svoju 200., a možda i 1000. obljetnicu, pokazuju same pohvale koje o ovom listu daju uvaženi ljudi iz lovstva, ali i izvan njega.

Možemo donositi odluke o raznim odricanjima, samo jedno ne možemo i ne smijemo dovoditi u pitanje, a to je naš "Hoop"!

"Hoop" smo mi, bez njega smo ništa. On je naša osobna iskaznica, naš ponos, temelj našeg zajedništva, rekao je Slavko Marin, predsjednik Lovačkog saveza HB.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?