Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Glasački listići iz Srebrenice stigli u SIP

08. listopada 2016. u 21:30 0 komentara 152 prikaza
brojanje

Glasački materijal s 27 redovnih glasačkih mjesta u općini Srebrenica, uključujući i onaj s pet spornih glasačkih lokacija objedinjen je u glavnom centru za brojanje SIP-a.

Materijal je preuzet od Općinske izborne komisije (OIK) Srebrenica, a put je nastavljen preuzimanjem materijala u općinama Bratunac, Vlasenica, Milići i Šekovići, prenosi Pogled.ba

Objedinjavanje glasačkog materijala će se vršiti u skladištu SIP-a u Glavnom centru za brojanje u Zetri gdje se broje glasovi birača iz inozemstva koji su glasali putem pošte i DKP-a ili u odsustvu, kao i birača koji su glasali putem mobilnih timova i na nepotvrđenim glasačkim listićima.

Brojanje glasova iz općine Srebrenica bit će obavljeno u ponedjeljak, 10. listopada u 15 sati i to: 105B002 za načelnika Općine Srebrenica, 105B003C i 105B012C za Skupštinu općine Srebrenica, i 105B000 i 105B001 za Skupštinu općine Srebrenica i načelnika Općine Srebrenica.

U razdoblju od 6. do 10. listopada izborni materijal s područja cijele BiH bit će dopremljen u skladište SIP-a u Istočnom Sarajevu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.