Prognoza u BiH

Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

vrijeme
13.11.2023.
u 07:57

U Bosni i Herceghovini danas će jutro biti pretežno sunčano, uz umjeren porast naoblake tijekom dana. U Bosni po kotlinama i uz riječne tijekove može biti magle ili niske naoblake. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 12 do 18 stupnjeva.

Umjereno do pretežito oblačno vrijeme očekuje se u utorak, 14. studenoga. Tijekom noći slaba kiša je moguća u sjevernim područjima Hercegovine i na zapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu i lokalno sjeveru zemlje do 12, a dnevna od 12 do 18, u Hercegovini i na sjeveroistoku Bosne do 22 stupnja.

U srijedu, 15. studenoga pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Intenzivniji pljuskovi se očekuju u sjevernim područjima Bosne i na sjeveru Hercegovine. Prema kraju dana padaline slabe i prestaju, a razvedravanje tijekom noći. Vjetar slab do umjeren u sjevernim područjima Bosne sjeverni i sjeverozapadni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Poslijepodne u Hercegovini vjetar mijenja smjer na sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 13, na jugu do 15, a dnevna od 8 do 14, na jugu zemlje do 20 stupnjeva.

Pretežno sunčano vrijeme, uz postepeno naoblačenje poslijepodn očekuje se u četvrtak, 16. studenoga. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tijekove magla ili niska naoblake. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 9 do 15, na jugu zemlje do 18 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?