Novalić - El-Atawi

Egipat BiH promatra kao značajnog partnera i prijatelja

novalic
10.06.2016.
u 16:13

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić primio je danas, u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu, veleposlanika Arapske Republike Egipat u BiH Yassera El-Atawija, s kojim je razgovarao o dobrim odnosima dviju zemalja u različitim sferama, uz obostranu konstataciju da postoji značajan prostor za unapređenje suradnje.

Egipatski veleposlanik je upoznao premijera Novalića o postignutom napretku ove zemlje, kao i o planovima unapređenja regionalne i međunarodne suradnje, u čemu našu zemlju promatraju kao značajnog partnera i prijatelja.

Federalni premijer je informirao El-Atawija o napretku BiH na putu ka Europskoj uniji i NATO-u, te iskazao nadu da će sva pitanja koja se odnose na europski put naše zemlje uskoro biti riješena.

El Atawi je istaknuo zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom Egipta i BiH i još jednom potvrdio snažnu podršku svoje zemlje Bosni i Hercegovini i njenom euroatlantskom putu, priopćeno je iz Vlade FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije