Federalna ministrica kulture i sporta

Dujmović primila boksača Edina Puhala

Puhalo
15.07.2016.
u 13:20

Federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović danas je u Sarajevu upriličila prijem za boksača Edina Puhala, poznatijeg pod imenom "Iron Puki", aktualnog UBF prvaka Europe.

Puhalo je najveći profesionalni uspjeh do sada ostvario u svibnju ove godine u Minhenu nakon što je u prvoj rundi pobijedio Vaclava Polaka postavši tako prvak Europe u UBF verziji.

Ministrica Dujmović je Puhalu čestitala na osvojenoj tituli i poželjela mu još puno kvalitetnih mečeva i vrhunskih sportskih rezultata u nastavku njegove boksačke karijere.

"Iron Puki" iza sebe ima uspješnu karijeru koja je započela 2011. godine, a u prilog tome govore mnogobrojni mečevi na međunarodnim i regionalnim turnirima i natjecanjima, kao i titula interkontinentalnog prvaka u WBF asocijaciji koju je osvojio u srpnju 2015. godine, a odbranio u listopadu iste godine na domaćem terenu u Sarajevu, saopćeno je iz Federalnog ministarstva kulture i sporta, a prenosi Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?