Naslovnica Vijesti

Dragičević: Sin mi je silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju

14. rujna 2018. u 17:16 0 komentara 1095 prikaza

Otac smrtno stradalog Davida Dragičevića, Davor Dragičević, danas se obratio javnosti i prikazao videomaterijal u kojem tvrdi da se dokazuje sve što je govorio u proteklih šest mjeseci.

"Moj sin je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju s jasnom porukom nalogodavaca što se sve može dogoditi svima tko bude protiv njih. Ja sam borac VRS, ratni vojni invalid i poruka svima na vlasti: Ja nisam rušitelj RS, ja sam je stvarao ali ne želim živjeti u ovakvoj državi, sustavu i koji zataškavaju ubojstvo djeteta od 21 godinu", kazao je Dragičević, prenosi N1.

Dodao je da je "stvarao ovu državu, a onu mu je ubila dijete".

"Ja sam stvorio ovu državu, a ona mi je ubila dijete. Svjestan sam da će na mene biti sve veći pritisak kako se bliže izbori. Oni mene i grupu "Pravda za Davida" žele predstaviti kao da smo ubojice, narkodileri. Mi smo obični ljudi koji želimo živjeti ovdje i ostati radi naše djece, pa i radi nas samih", ističe i dodaje:

"Ovdje ćete vidjeti slike i videomaterijal koji ja gledam šest mjeseci i gledam svoje rasporeno dijete. Meni možete postaviti sve i jedno pitanje nakon ovoga, nemojte se ustručavati".

"Sve što su iznijeli je laž, nijednu činjenicu nisu iznijeli", kazao je Dragičević.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.