Zvizdić-Đukanović

Dobra regionalna suradnja preduvjet za sigurnost, stabilnost, ekonomski prosperitet

zvizdic - djukanovic
23.07.2016.
u 15:37

Zvizdić je istaknuo punu opredjeljenost BiH za sudjelovanje u regionalnim inicijativama i svim aktivnostima koji vode ka unapređenju regionalne suradnje.

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić susreo se danas u Blagaju s predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, s kojima je razgovarao o unapređenju regionalne suradnje i integracijskim procesima u regiji.

Zvizdić je izrazio zadovoljstvo što je domaćin današnjeg susreta i rekao da ovakvih susreta treba biti što više jer su upravo oni generator pozitivnih integracijskih procesa u regiji. On je istaknuo punu opredjeljenost Bosne i Hercegovine za sudjelovanje u regionalnim inicijativama i svim aktivnostima koji vode ka unapređenju regionalne suradnje. 

Dodao je da su upravo dobra regionalna povezanost država i suradnja u svim segmentima preduvjet za sigurnost, stabilnost, ekonomski prosperitet i ubrzane euroatlantske integracije čitave regije.

Zvizdić je čestitao Đukanoviću na prijemu Crne Gore u NATO savez i istaknuo da je to značajan iskorak u dugoročnom stabiliziranju regije.

Nakon susreta Zvizdić i Đukanović posjetili su umjetničku koloniju u Počitelju.

U večernji satima će Zvizdić i Đukanović prisustvovati obilježavanju 12. godišnjice obnove Starog mosta „Mostar ne zaboravlja prijatelje“, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?