NITKO NIJE OČEKIVAO

Djevojka (19) se mučila s čitanjem poruka na mobitelu, otkriće optičara sve je slomilo

18.04.2018.
u 16:52

Charlotte Taylor (19) taman je krenula na fakultet kada je saznala zastrašujuće vijesti

Charlotte Taylor (19), studentica zdravstvene njege iz Bromsgrove u Engleskoj ostala je slomljena kada je čula što joj zadaje probleme s čitanjem. 

Tinejdžerici je, naime, sve teže postalo pročitati poruke na mobitelu pa su je njezini roditelji odveli kod liječnika. On ju je pregledao i rekao joj je da je sve u redu, no njezino stanje s vidom nije se popravljalo pa ju je otac odveo i kod optičara.

– Optičar je primijetio da su joj očni živci natečeni što najčešće znači da nešto unutar glave stvara pritisak na stražnji dio njezinih očiju. Optičar se zabrinuo i odmah nas je poslao u očnu bolnicu u Birminghamu gdje joj je napravljen CT glave – ispričao je djevojčin otac John Taylor (52) za Mirror.

– Idućeg jutra, 7. veljače, liječnik je potvrdio da ima tumor na mozgu koji se ne može operirati. S obzirom na to, jedino što je dobila je kemoterapija i radioterapija. Liječiti se počela 2. ožujka, no nakon tjedan dana liječenje je prekinuto jer joj se rana od biopsije inficirala pa je dobila antibiotike. Ako sve bude u redu, s drugom rundom kemoterapija započet će u svibnju – ispričao je shrvani otac koji želi pronaći drugačije liječenje za kći Charlotte.

– Saznali smo za nešto što zovu TTF (liječenje tumorskih polja), tretman koji provodi kompanija Novocure, no jedan mjesec liječenja stoji oko 21.000 eura, a u Ujedinjenom Kraljevstvu samo 16 pacijenata prima taj tretman – dodao je otac djevojke.

Kako bi sakupili novac, obitelj je pokrenula crowdfunding stranicu JustGiving kojom žele sakupiti 100.000 funti za liječenje 19-godišnjakinje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije