NEVIĐENA SCENA

Djevojčica pričala s mladićem, a onda im je prišla njegova ljubomorna cura...

14.06.2017.
u 15:45

Mladić je prišao djevojčici i upitao je može li dobiti komad sušene govedine, no to je vidjela ljubomorna djevojka koja ih je oboje napala

Djevojčica Presley Keeney (12) čekala je svoga oca da završi s kupovinom ispred trgovine u Wilkes-Barreu u Pennsylvaniji kada joj je prišao jedan mladić. Ona je grickala sušenu govedinu, a mladić ju je upitao može li on dobiti komad.

Misleći da je gladan, 12-godišnjakinja mu je da cijeli prutić govedine. No, tada je do njih došla ljutita Marlenea Uravage, 28-godišnja djevojka mladića te je prvo gurnula njega, a onda je svom snagom odgurnula i djevojčicu koja je čekala svoga oca. Djevojčica je odmah pala na pod, a muškarac je pobjegao kao i nasilna djevojka. Otac 12-godišnjakinje vidio je iz trgovine što se dogodilo pa je brzo istrčao van. Roditelji djevojčice slučaj su odmah prijavili policiji koja je raspisala potragu za nasilnom djevojkom, a prepoznao ju je njezin brat koji je javio majci djevojčice identitet 28-godišnjakinje. – Mladić joj je prišao i upitao je može li dobiti komad toga što jede. Ona ima 12 godina i njezine misli su čiste, nije pomislila ništa loše, a tko bi uopće pomislio da bi mogla biti ljubomorna na 12-godišnjakinju – rekla je majka djevojčice Chere Fuller. 
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije