NARUČILI S INTERNETA

Djevojčica dobila adventski kalendar pa je zabrinula poruka koju je u njemu pronašla

04.12.2017.
u 21:45

April Dorsett iz Boltona u Engleskoj dobila je kalendar koji joj je otac kupio na Amazonu, no šokirala ju je poruka zaposlenika

Trinaestogodišnja April Dorsett iz Boltona u Engleskoj razveselila se kada je na kućnu adresu stigao paket koji je glasio na nju. Otvorila ga je i pronašla adventski kalendar koji su joj roditelji kupili, no i poruku koja ju je uplašila.
 

Naime, u kalendaru koji je otac 13-godišnjakinje naručio s britanskog Amazona nalazila se i poruka sa zabrinjavajućim sadržajem.

– Molim vas pomozite mi, zaposlenici PMP-a su zločesti – stoji u poruci koja se odnosi na britansku agenciju za zapošljavanje PMP, a preko koje i Amazon pronalazi radnike.

Majka djevojčiceKim Dorsett (32) odmah je poruku prijavila na Facebooku britanskog Amazona.

– Moja kći danas je dobila adventski kalendar koji joj je naručio tata. Bila je jako uzbuđena kada je otvarala paket jer je glasio na njezino ime. No, u kutiji je pronašla ovo i zabrinula se da Amazon iskorištava radnike. Kćeri sam rekla da je vjerojatno riječ o podvali, no možete li mi to potvrditi? – napisala je zabrinuta majka na stranici Amazona.

Iz Amazona su joj napisali kako im je žao, ali da mora ispuniti formular na njihovoj stranici, no odgovor još nije dobila.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije