John O. Brennan

Direktor CIA-e pohvalio sve agencije: BiH je važan partner SAD u borbi protiv terorizma

 John O. Brennan
22.04.2016.
u 16:28

Na radnom ručku koji je direktor CIA-e  John O. Brennan imao danas u Golf Klubu u Sarajevu sa čelnicima policijsko-obavještajnih agencija u BiH razgovarano je o dosadašnjoj suradnji i kako se suprotstaviti globalnoj prijetnji-terorizmu, saznaje novinska agencija Patria.

Brennan je tijekom razgovora naglasio važnost međunarodne policijsko-obavještajne suradnje, potom suradnje među policijskim agencijama unutar BiH, te bolje koordinacije i razmjene informacija među bh. agencijama.  

Direktor CIA-e istakao je državu Bosnu i Hercegovinu kao važnog partnera SAD u borbi protiv terorizma. Pohvalivši dosadašnji rad svih policijskih i Obavještajno-sigurnosne agencije BiH rekao je da je njegov dolazak u našu zemlju znak podrške za sve što su do sada uradile.

Na radnom ručku sa Brennanom bili su američka veleposlanica u BiH Maureen Cormack, direktor OSA-e Osman Mehmedagić, direktor SIPA-e Perica Stanić, direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Mirsad Vilić, ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, glavni državni tužitelj Goran Salihović, entitetski ministri unutarnjih poslova Aljoša Čampara i Dragan Lukač, direktori federalne i policije RS Gojko Vasić i Dragan Lukač, šef Službe za poslove sa strancima Slobodan Ujić, direktor Granične policije BiH Zoran Galić i komesar MUP-a KS Vahid Ćosić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije