U povodu teške zrakoplovne nesreće

Denis Zvizdić i Nedeljko Čubrilović uputili telegrame sućuti

 Denis Zvizdić
25.12.2016.
u 15:20

Povodom zrakoplovne nesreće u kojoj su poginuli ruski državljani, predsjedavajući Vijeća ministara BIH, dr.Denis Zvizdić uputio je telegram sućuti predsjedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu. "Duboko nas je potresla vijest o padu aviona u Crno more i o ogromnim ljudskim žrtvama. U ime Vijeća ministara BIH  i svoje osobno ime molim vas da primite izraze najdublje sućuti da prenesete izraze našeg najiskrenijeg suosjećanja obiteljima nastradalih.", navodi se u telegramu sućuti predsjedavajućeg Vijeća ministara BIH. 
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas, posredstvom ambasade Ruske Federacije u BiH, u ime Narodne skupštine i svoje ime, izraze iskrenog žaljenja povodom tragične zrakoplovne nesreće u kojoj je stradao veliki broj pripadnika ruskog Ministarstva obrane, članova poznatog vojnog hora „Aleksandrov“, novinara i posada zrakoplova, predsjedniku Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vjačeslavu Viktoroviču  Volodinu, poslanicima u Federalnoj skupštini, ruskom narodu i obiteljima stradalih u zrakoplovnoj tragediji.
„Izražavamo našu sućut prijateljskom narodu Rusije, s kojim duboko žalimo zbog tragičnog gubitka članova čuvenog hora „Aleksandrov“, koji je slavu Rusije i ruskog naroda pronosio širom svijeta.  Građane Republike Srpske duboko je potresla tužna vijest o pogibiji umjetnika svjetske slave, koji su pjevali i pjesme na srpskom jeziku, pokazujući na taj način prijateljstvo i poštovanje prema srpskom narodu“, navodi se u telegramu predsjednika Čubrilovića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije