7. i 8. ožujka

Delegacija Parlamentarne skupštine NATO-a u posjeti BiH

NATO
04.03.2016.
u 18:32

 Članovi Komiteta za civilnu dimenziju sigurnosti i pod-komiteta za demokratsko upravljanje Parlamentarne skupštine NATO u ponedjeljak i utorak, 7. i 8. ožujka boravit će u službenoj posjeti Bosni i Hercegovini.

Tijekom prvog radnog dana predviđeni su susreti s predstavnicima Parlamentarne skupštine BiH odnosno članovima kolegija Predstavničkog doma i Doma naroda,  Zajedničke komisije za obranu i sigurnost BiH i Delegacije PSBiH u PS NATO.

Također će biti upriličen susret i s predstavnicima Ministarstva obrane BiH i Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH, kao i s predstavnicima nevladinog odjela u BiH.

Tijekom boravka u BiH planirani su sastanci i s predstavnicima Ministarstva sigurnosti BiH, zamjenikom ministra vanjskih poslova BiH i članovima Povjerenstva za NATO integracijski proces BiH, kao i susreti sa zapovjednicom NATO Stožera Sarajevo i zapovjednikom EUFOR za BiH.

Teme razgovora bit će aktuelna politička, sigurnosna i ekonomska situacija u BiH, najavio je Odjel za odnose s javnošću PSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?