susret s kongresmenima SAD-a

Cvijanović: Vlast u RS-u je apsolutno stabilna

zeljka Cvijanovic
30.05.2016.
u 19:07

Vlast u Republici Srpskoj apsolutno je stabilna, a Vlada, usprkos raznim pritiscima i složenoj ekonomsko-financijskoj situaciji kojom je opterećena cijela regija, uspješno realizira planirane projekte i aktivnosti, istaknula je Željka Cvijanović tijekom razgovara s grupom kongresmena Sjedinjenih Američkih Država, koju je predvodio Robert Aderholt.

Istakavši opredijeljenost Vlade da zadrži, kako je priopćeno, aktivnu ulogu u procesu europskih integracija, uz puno uvažavanje ustavnih nadležnosti svih razina vlasti u BiH i Daytonskog sporazuma, Cvijanović je upoznala sugovornike i s aktivnostima koje institucije RS-a preduzimaju u pravcu realizacije definiranih prioriteta u procesu pridruživanja Europskoj uniji.

Američki kongresmeni su tijekom sastanka u Banjoj Luci upoznali Cvijanović s aktivnostima koje se provode u sklopu izbornog procesa koji se odvija u SAD-u.

Razmijenjena su mišljenja i o sigurnosnoj situaciji na globalnoj razini te istaknuta neophodnost zajedničke suradnje svih progresivnih snaga na suzbijanju sigurnosnih prijetnji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?