odgovorila Crnatku

Cvijanović: Sve oko klirinškog duga je davno dogovoreno

11.06.2017.
u 19:04

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da su odavno dogovorene stvari u vezi s klirinškim dugom. "Što se tiče klirinškog duga, sve je davno dogovoreno, i to u vrijeme kada Crnadak nije ni znao što je to. A onda, kada se došlo do završne faze, partije Saveza za promjene su nastojale da na svaki način odugovlače taj proces, inače bi sve bilo realizirano još prije godinu dana", rekla je Cvijanović, reagirajući na Crnatkovu izjavu da Ministarstvo kojim rukovodi u slučaju klirinškog duga bivšeg SSSR-a prema BiH ispunjava svoje obveze u najkraćim mogućim rokovima, javlja Srna. 

Cvijanović je istaknula da su stranke Saveza za promjene poznate po tome što su koristile svaku priliku da s razine BiH blokiraju sredstva namijenjena građanima Republike Srpske.  

"I to je sva istina, kao što je i nesporna činjenica da su Crnadak i njegove kolege iz Saveza za promjene zablokirali i aranžman s MMF-om, iako su entiteti ponijeli na svojim leđima teret velikih i teških reformi, dok su se Crnadak i njemu slični samo slikali, pozirali i prodavali maglu o reformskom kursu vlasti na razini BiH", zaključila je Cvijanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije