Jerusalem

Crnadak se susreo s izraelskim ministrom obrane Libermanom

Jerusalem -
12.03.2017.
u 16:19

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak susreo se danas u Jerusalemu s ministrom obrane Države Izrael Avigdorom Libermanom, nakon čega je posjetio Memorijalnu ustanovu za žrtve i heroje holokausta Jad Vašem (Yad Vashem) i odao poštu nevinim žrtvama jednog od najvećih zločina u povijesti čovječanstva.

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak će sutra, 13. ožujka 2017. godine,  boraviti u službenoj posjeti Državi Izrael u svojstvu člana delegacije predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladena Ivanića.

U okviru posjete, održat će se sastanci s predsjednikom Izraela Reuvenom Rivlinom, premijerom i ministrom vanjskih poslova Benjаminom Netаnijаhuom, ministrom obrane Avigdorom Libermanom, predsjednikom Knesseta Yuli-Yoelom Edelsteinom, te  drugim visokim službenicima Države Izrael, priopćeno je iz Ureda za odnose sa javnošću MVP BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije