Ministar vanjskih poslova BiH

Crnadak članovima diplomatskog kora u BiH zahvalio za uspješnu saradnju

Crnadak
21.12.2016.
u 18:00

 Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak bio je domaćin novogodišnjeg prijema za članove diplomatskog kora u BiH koji je danas upriličen u zgradi Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Tijekom prigodnog obraćanja zvanicama ministar Crnadak je u svoje osobno i uime Ministarstva zahvalio članovima diplomatskog kora u BiH za uspješnu sUradnju ostvarenu tijekom 2016. godine.

Osvrnuo se na najvažnije aktivnosti i izazove s kojima se Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine susretalo u protekloj godini. Posebno je istakao značaj aktivnosti na planu europskih integracija BiH, od podnošenja aplikacije BiH za članstvo u Europskoj uniji, zatim prihvaćanja te aplikacije od Savjeta za opšte poslove Europske unije, te Upitnika koji je komesar za europsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Europske unije Johannes Hahn dostavio vlastima BiH ovog mjeseca.

Na kraju svog obraćanja ministar Crnadak je svim zvanicama zaželio sretne predstojeće praznike, te uspješnu 2017. godinu.

Uime diplomatskog kora prisutnim se obratio apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini Luigi Pezzuto, koji je pozdravio suradnju između Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i diplomatskog kora u Bosni i Hercegovini, izrazivši nadu da će se ta suradnja produbljivati i u budućnosti, priopćeno je iz Ureda za odnose sa javnošću MVPBiH.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije