telegram sućuti

Čović: Zajednički pobijediti najveće zlo današnjice

Dragan Čović
18.08.2017.
u 13:15

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović uputio je danas telegram sućuti kralju Felipeu VI i narodu Kraljevine Španjolske nakon terorističkih napada koji su se dogodili u toj zemlji na više lokacija.

- S velikim žaljenjem i tugom smo primili vijest o stravičnom terorističkom napadu koji se dogodio u Barceloni. Najoštrije osuđujem ovo nemilosrdno nasilje i bezumni teroristički čin ubijanja i zastrašivanja nevinih ljudi - napisao je Čović u telegramu.

Ocijenio je da je napad u Barceloni udar na temeljne vrijednosti čovječanstva i demokracije te da se terorizmu sve odlučnije i zajednički mora suprotstaviti svim raspoloživim sredstvima i pobijediti najveće zlo današnjice.

- Uime Predsjedništva BiH i osobno ime izražavam duboku sućut i suosjećanje s boli i patnjama obitelji poginulih i ranjenih, i cjelokupnim narodom Španjolske u ovim teškim trenutcima - kazao je Čović u telegramu sućuti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije