Najava

Čović za danas sazvao sjednicu Kolegija Doma naroda PSBiH

10.06.2020.
u 07:35

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Dragan Čović (Hrvatska demokratska zajednica - HDZ) sazvao je za srijedu, 10. lipnja, sjednicu Kolegija Doma naroda PSBiH.

Članovi Kolegija, Čović, Bakir Izetbegović (Stranka demokratska akcije - SDA) i Nikola Špirić (Savez nezavisnih socijaldemokrata - SNSD), razmatrat će zahtjev Ustavnopravnog povjerentva Doma naroda za produženje roka za dostavljanje mišljenja o nekoliko zakonskih rješenja.

U pitanju su izmjene Zakona o deminiranju u BiH i Zakona o Obavještajno-sigurnosnoj agenciji Bosne i Hercegovine te Prijedlog zakona o elektronskoj identifikaciji i uslugama povjerenja za elektronske transakcije.

Članovi Kolegija trebali bi odrediti i nadležno povjerenstvo za razmatranje Prijedloga zakona o prestanku mandata Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća (VSTV) BiH u sadašnjem sastavu.

Na dnevnom redu je i Izvješće o angažiranju Oružanih snaga BiH za potrebe pružanja pomoći civilnim organima u prevenciji i sprečavanju širenja koronavirusa (COVID-19).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?