Nakon tragične nesreće

Čović uputio izraze sućuti zbog troje poginulih u Žepču

dragan covic
08.02.2016.
u 17:12

U ovim teškim trenutcima, naše misli i molitve su uz obitelji pokojnih Monike, Nevene i Olivera. S vjerom u vječni život, sjećanje na njih će zauvijek živjeti u našim srcima, napisao je Čović

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović uputio je načelniku Općine Žepča Mati Zovko izraze sućuti zbog tragične smrti troje mladih iz Žepča. 

"S velikom tugom smo primili vijest o tragičnoj prometnoj nesreći koja je prekinula živote tri vaša mlada sugrađanina, Monike Antolović, Nevene Mijić i Olivera Hrkać. 

U ime HDZ-a BiH, HNS-a, i kao predsjedatelj Predsjedništva BiH upućujem obiteljima nastradalih, Vama i svim žiteljima Žepča izraze najdublje sućuti. U ovim teškim trenutcima, naše misli i molitve su uz obitelji pokojnih Monike, Nevene i Olivera. S vjerom u vječni život, sjećanje na njih će zauvijek živjeti u našim srcima.

Primite izraze mog osobitog poštovanja", stoji u Čovićevom pismu sućuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije