Nakon imenovanja

Čović čestitao novom provincijalu franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Jozi Marinčiću

dragan covic
08.04.2016.
u 11:40

Hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović uputio čestitku novoimenovanom provincijalu franjevačke provincije Bosne Srebrene, fra Jozi Marinčiću. 

"Poštovani provincijale fra Jozo, koristim ovu prigodu da Vam u povodu Vašeg imenovanja i povjerenja koje su Vam ukazali Vaša braća franjevci izabravši Vas na mjesto provincijala franjevačke provincije Bosne Srebrene, uputim najiskrenije čestitke i pozdrave, te zaželim svako dobro.

Uvjeren sam da ćete se svojim poslanjem i službom, u ovom vremenu punom izazova, svesrdno zauzimati za učvršćenje mira i zajedništva, te biti nositelj sloge i jedinstva među ljudima. Na tom bremenitom putu Vam izražavam svoju otvorenu suradnju, da uz Božji blagoslov nastavimo graditi našu domovinu, i sretniju i bolju budućnost za sve njezine narode. Neka Vam dragi Bog da snage i mudrosti da ovu svetu i odgovornu dužnost poglavara franjevačke provincije obnašate u svjetlu i duhu franjevačke karizme", navodi se u čestitci koju je uputio Čović, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?