susret

Članovi Predsjedništva BiH primili izaslanstvo Upravnog odbora BHRT-a

03.04.2018.
u 20:51

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine primili su danas izaslanstvo Upravnog odbora BHRT-a, a razgovarano je o statusu i trenutnoj situaciji u Javnom RTV servisu BiH. Upravni odbor je izvijestio članove Predsjedništva BiH o trenutačnoj situaciji u Javnom servisu, s posebnim naglaskom na financijske probleme. Istaknuto je da se nepoštivanje Zakona o Javnom RTV servisu BiH negativno odražava na financijsko poslovanje i status Javnog RTV servisa BiH.

Članovi Upravnog odbora su upoznali članove Predsjedništva BiH s budućim aktivnostima i planovima koji se odnose na novo ustrojstvo i multimedijalni koncept Javnog RTV servisa BiH.

Članovi Predsjedništva BiH iskazali su potporu profesionalnom radu i sustavnom rješenju u pogledu financiranja Javnog RTV servisa BiH.

U ime Upravnog odbora BHRT-a s članovima Predsjedništva BiH razgovarali su predsjedateljica Odbora Dejana Radovanović-Šarenac, te članovi Zoran Krešić, Mufid Memija i Ljubomir Zuber.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?