Predsjednik FBiH

Čavara uputio sućut u povodu napada u Muenchenu

Marinko Cavara
23.07.2016.
u 11:21

Osuđujem svaki oblik terorizma i iskazujem svoju potporu Njemačkoj i njenom narodu u borbi protiv svakog oblika terorizma u kojem stradaju nevinih ljudi, rekao je Čavara

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je brzojav sućuti veleposlaniku Njemačke u BiH Christianu Hellbachu, obiteljima poginulih i narodu Njemačke, u povodu napada u Muenchenu.

"Vaša ekscelencijo, u ovim izuzetno teškim trenucima koji su izazvani neljudskim činom napada na civilizirani svijet i svaki njegov dio, upućujm Vama, obiteljima poginulih, svima koji su preživjeli strah ovog teškog napada i cijelom narodu Njemačke izraze iskrene sućuti.

Osuđujem svaki oblik terorizma i iskazujem svoju potporu Njemačkoj i njenom narodu u borbi protiv svakog oblika terorizma u kojem stradaju nevinih ljudi.

Izražavam iskreno suosjećanje s obiteljima poginulih i cijelim narodom Njemačke zbog ovog velikog gubitka", stoji u brzojavu sućuti predsjednika FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?