Čavara i Rajabi

Čavara prihvatio poziv za službeni posjet Iranu

cavara iran
23.02.2016.
u 17:51

Potrebno je ojačati gospodarsku suradnju između Islamske Republike Iran i Federacije BiH i poboljšati međusobne odnose, zaključeno je na sastanku

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je u posjet veleposlanika Islamske Republike Iran u BiH Seyeda Hosseina Rajabija. Veleposlanik Rajabi upoznao je predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru s 
vanjskopolitičkim prioritetima Islamske Republike Iran te istaknuo da Islamska Republika Iran ostaje otvorena za sve vidove suradnje s Federacijom BiH.

Izrazio je nadu da će Vijeće ministara BiH uskoro ukinuti Odluku o sankcijama prema Islamskoj Republici Iran kako bi došlo do intenziviranja te suradnje. Također, pozvao je predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru da službeno posjeti Islamsku Republiku Iran.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara prihvatio je poziv za službeni posjet te istaknuo značaj jačanja suradnje Federacije BiH s jednom od najstabilnijih i najsigurnijih zemalja Bliskog istoka.

Potrebno je ojačati gospodarsku suradnju između Islamske Republike Iran i Federacije BiH i poboljšati međusobne odnose u svim sferama, a posebice u oblastima industrije i ulaganja, zaključeno je na sastanku, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?