GLAZBENIK SVE 'OSIGURAO'

Bregović kćerima kupio stanove u elitnom dijelu Beograda, a posjeduje više od 30 nekretnina

06.09.2020.
u 20:58

Na beogradskom Senjaku posjeduje dvije vile zaštićene impozantnim zidinama, a mnoge od svojih nekretnina dao je u najam pa je sve skupa za njega još jedan biznis, uz dakako onaj glazbeni, u kojem je još aktivan

Glazbenik Goran Bregović (70) kupio je dva stana kćerima u elitnom dijelu Beograda, prenose tamošnji mediji, a prema njihovom pisanju to je tek djelić njegovog carstva nekretnina.

Posjeduje navodno više od 30 kuća, vila, stanova, garsonijera, a njihova ukupna vrijednost prelazi 35 milijuna eura, što Bregovića svakako čini jednim od najimućnijih ljudi na ovim prostorima.

 

Na beogradskom Senjaku posjeduje dvije vile zaštićene impozantnim zidinama, a mnoge od svojih nekretnina dao je u najam pa je sve skupa za njega još jedan biznis, uz dakako onaj glazbeni, u kojem je još itekako aktivan. 

- Petnaestak nekretnina ima u Beogradu, a ostalo po cijeloj bivšoj državi. Goran je je na ovaj način osigurao sebe, ali i svoje najmilije. Baš zato na spomenutoj lokaciji prošle godine kupio je i stanove za svoje kćeri - otkrio je izvor za Blic, a Bregović je potvrdio u emisiji kod Milomira Marića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?