STIGLI PRIJE 20-AK DANA

Bračni par s Korčule vratio se iz Kine: Dvije nove sumnje na koronavirus

Robert Anic/Pixsell
22.02.2020.
u 14:00

Djelatnici klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević jutros su prolazili tečaj korištenja zaštitne opreme te ih je posjetio ministar zdravstva, izv.prof.dr.sc. Vili Beroš.

Bračni par s Korčule koji se prije 20-ak dana vratio iz Kine ima respiratorne simptome radi kojih će biti narednih sati izolirani u dubrovačkoj bolnici.

Kako neslužbeno doznajemo, par još nije stigao do te zdravstvene ustanove gdje su informirani o njihovu dolasku te će im uzeti uzorke briseva na koronavirus i poslati ih na analizu u Kliniku za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagreb.

Nalazi se očekuju kasno navečer ili tijekom sutrašnjeg dana. A u spomenutoj Klinici jutros su djelatnici prolazili tečaj korištenja zaštitne opreme te ih je posjetio ministar zdravstva, izv.prof.dr.sc. Vili Beroš.

Posjet ministra Beroša iskaz je zahvale djelatnicima Zarazne bolnice u kojoj je posjetio i mladića u karanteni koji je stigao sa kruzera i koji nema nikakve simptome bolesti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?