Posušje

Božićna humanitarna akcija darivanja krvi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
21.12.2016.
u 08:00

U posuškoj Astoriji održana je boćična humanitarna akcija darivanja krvi u organizaciji posuškoga Crvenog križa i u suradnji s Odjelom za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Kao i uvijek, Posušani su i ovoga puta pokazali da su humani, dobroga srca, pa se akciji odazvalo 48 i mladih i starijih Posušanki i Posušana.

Uoči akcije darivanja krvi održana je i sjednica Predsjedništva Crvenoga križa na kojoj je donesena odluka o dodjeli zahvalnice tajnici Crvenoga križa Anđelki Begić. Vrijedna bivša tajnica, sada u mirovini, radila je od 1992. godine i stalno bila u akcijama za dobro ljudi u nevoljama.

Predsjednik Predsjedništva Crvenoga križa Branko Leko, uz dodjelu priznanja, naglasio je kako je Anđelka iskazala odanost, veliku ljubav i predanost svome humanitarnom radu.

Zahvala je stigla i od načelnika posuške općine Branka Bage te brojnih volontera i davatelja krvi. Uz tu vrijednu humanitarnu akciju, posuški Crveni križ donio je odluku o donaciji 300 konvertibilnih maraka za zakladu “Fra Mladen Hrkać”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?