Predsjedateljica VM BiH

Borjana Krišto na otvaranju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru i svečanom otvaranju redovite zračne linije Beograd-Mostar

14.04.2024.
u 14:08

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto boravit će 15. i 16. travnja u Mostaru gdje će nazočiti svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, te održati niz bilateralnih susreta s visokim zvanicama.

Krišto će, 15. travnja (u 16:30 sati, Zračna luka Mostar), dočekati predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, čime će se obilježiti uspostava izravne zračne linije između Beograda i Mostara. Tom prigodom planirane su izjave za medije u Zračnoj luci Mostar.

U 17 sati bit će upriličen sastanak predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto, dopredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića i predsjednika Aleksandra Vučića u VIP salonu u Zračnoj luci Mostar.

Sljedećeg dana, 16. travnja u 9:00 sati but će upriličen susret predsjedateljice Krišto s posebnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom u Hotelu „Mepas“, dvorana Lady, a sat vremena kasnije (10 sati) u prostorijama HNS-a na rasporedu je susret predsjedateljice Krišto, dopredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića i premijera R.Hrvatske Andreja Plenkovića.

U 11 Borjana Krišto obratit će se nazočnima na otvaranju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?