Crnadak:

BiH nastavlja s provedbom usvojene reformske agende

Crnadak
02.03.2016.
u 18:21

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak razgovarao je danas s veleposlanicom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Maureenom Cormac i šefom političkog odjela Misije SAD-a pri NATO-u u Briselu Tamirom Waserom o situaciji u BiH s naglaskom na aktivnosti prema približavanju europskim integracijama, unapređenju suradnje s NATO-om i predstojećem Samitu NATO-a u Varšavi, koji će biti održan 8. i 9. srpnja ove godine.

Crnadak je informirao kako BiH nastavlja s provedbom usvojene reformske agende i kako jedan dio tih aktivnosti vodi i dostizanju standarda Alijanse, prenosi Fena

Iskazano je očekivanje kako će Bosna i Hercegovina nastaviti aktivno raditi na ispunjavanju uvjeta iz Talina, prije svega na knjiženju nepokretne perspektivne imovine.

Pozitivnim je ocjenjeno sudjelovanje BiH u NATO vođenoj misiji Resolute Support u Afganistanu i iskazano očekivanje kako će se suradnja BiH i NATO-a kroz postojeće programe suradnje nastaviti, priopćio je Ured za odnose s javnošću MVP-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?