NEDJELJOM U 2

Bešlagić: Nas u Bosni prvo nauče tko je Srbin, musliman ili Hrvat

Marko Prpic/PIXSELL
25.03.2018.
u 15:01

Bešlagić je na to rekao da je BIH očito u nekim pitanjima godinama ispred Hrvatske: Istanbulska, fiskalizacija i sl.

U ovotjednoj emisiji gostuje Enis Bešlagić. Razgovaraju o Istanbulskoj konvenciji i političkoj situaciji u BIH. Stanković ga je prvo pitao o Istanbulskoj konvenciji, odnosno, o događanjima u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko tjedana. 

Naglasili su da je BiH ratificirala Istanbulsku konvenciju prije pet godina. Bešlagić je na to rekao da je BIH očito u nekim pitanjima godinama ispred Hrvatske: Istanbulska, fiskalizacija i sl.

Stanković ga je upitao što se događa s WC-ima u BIH, koliko ih sad ima i za koliko rodova? Bešlagić je naglasio da se ništa nije promijenilo. Smatra da su odvojeni WC-i samo trošak gazdama kafića.

- Možda bi trebali napraviti samo jedan hodnik s pisoarima i WC-ima, rekao je Enis. Bešlagić je nastavio i s tim da u BIH nije problem rod.

- Nas u Bosni prvo nauče jesi li Srbin, musliman ili Hrvat. Nemamo problema s roditeljem broj 1 ili roditeljem broj 2.

Također, izjavio je da se u BiH ne smiješ o ničemu očitovati. 

Zahvalio se Stankoviću i HRT-u na tome što je mogao izraziti svoje mišljenje potpuno slobodno i to što nisu ništa 'zaspinali'.

Bešlagić se jučer obratio i svojim pratiteljima na Instagramu. Njegov rat s političkom elitom BIH proširio se i na  bosanskohercegovačke medije koji ga optužuju za govor mržnje.

Ovom objavom na Instagramu im daje odgovor: 

- "EVO ME MIŠEVI KOJI RADITE ZA MEDIJE KOJI PROPAGIRAJU FAŠIZAM !! Protiv sam laznih vijesti koje šire,potkupljivi ljudi. Biti nacionalno osvješten je pitanje svih naroda na ovim prostorima,ali mrziti druge zbog njihove vjere ili imena i misliti da si bolji narod od drugoga je fašizam!! Jeste li prepoznali ovu pojavu kod svih naroda?! Jeste... onda počnimo ukazivati na nju a ne ignorisati je!! Narod je medij koji će vam jasno poslati poruku na izborima!! Ova mladost koju trujete godinama mržnjom!! Nećemo više šutjeti na vaše laži!! Mi smo medij!! I hvala Bogu da nismo dio vaše priče."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije